MassagevormenStoelshiatsu

 

Deze vorm van massage kan op de werkplek worden toegepast, of gewoon in mijn praktijk . Deze ontspannende en verkwikkende massage is er om verschillende klachten van te voorkomen en/of te bestrijden.

Dit gebeurt op een speciaal ontworpen stoel. Het is een massagevorm speciaal voor mensen met weinig tijd, want de kleding kan worden aangehouden, er wordt geen gebruik gemaakt van massage olie en de massage duurt een kwartier tot 20 minuten.

De nek/schouder

 

Deze behandeling is een gespecialiseerde behandeling tegen allerlei nek schouder en hoofdpijn klachten.

Hierbij wordt de shiatsu techniek gebruikt samen met een massage. Er worden zeer goede resultaten behaald met deze behandelwijze. Deze massage duurt een kwartier tot 20 minuten.

Indian Head Massage

 

Indian Head Massage is een massage die gebaseerd is op de oude Indiase geneeswijze van de Ayurveda.

Eeuwen geleden werd deze massage ingevoerd in India. Ze is nog steeds een dagelijks onderdeel in de meeste gezinnen. Het heeft een zeer ontspannende werking. Spieren rondom het hoofd gaan ontspannen, concentratie wordt verhoogd, het denken komt tot rust.

De Indian Head Massage wordt op een gewone stoel gegeven met de bovenkleding deels uit. Tijdens de Indian Head Massage behandel ik je rug, nek, schouders, hoofd en gezicht. Tijdens de massage kan ik olie gebruiken om je hoofd en gezicht te masseren. Gebruik je liever geen olie is dat ook prima. Dit doe ik natuurlijk in overleg.

Door de Indian Head Massage worden blokkades opgeheven welke zich kunnen uiten in hoofdpijn, stijve nek, gespannen spieren in de rug en andere stress gerelateerde klachten. Deze massage werkt door in het hele lichaam en kalmeert zowel lichaam als geest.

De effecten van een Indian Head Massage zijn:

  • heeft een vitaliserende werking
  • werkt zeer ontspannend
  • kalmeert lichaam en geest
  • hoofdpijnklachten kunnen verminderen, of zelfs verdwijnen
  • stress gerelateerde klachten verminderen
Een Indian Head Massage is geschikt voor zowel jong als oud. Ook geschikt voor zwangere vrouwen.